راه‌نما

 

  صفحه‌ی بعد

صفحه‌ی قبل

سلام خدمت برادران و خواهران ايمانی،

 چنان‌چه تا به‌حال، شما مبلغی بابت اين كتاب الكترونيكی آنلاين (برخط) كه حاصل چندين سال تلاش است پرداخت نفرموده‌ايد، لطفا مبلغ ٢٠٠٠ تومان (دو هزار تومان) به‌شماره

 ٦٠٣٧٧٠١٠٨٥٢٢٦٠٤٨

بانك كشاورزی (شتاب)

به‌نام: حبيب‌الله خالقی كارت به كارت نماييد. در صورت داشتن سؤال بر روی "راه‌نما" در همين صفحه كليك نماييد.

 

اين كتاب الكترونيكی آنلاين (برخط) با تمام امكانات و بدون محدوديت حتی قبل از هيچ‌گونه پرداختی هم قابل اجرا است.

التماس دعا

دانلود (پياده سازی)

كتاب الكترونيكی "دعاهای قرآنی" - نسخه يك (گويا) ٢٠١ مگابايت

با قابليت كپی و چاپ صفحه‌های كتاب

 

صفحه‌ی پيش‌گفتار - صفحه‌ی دو از سه

اين كتاب الكترونيكی توسط شركت  حياط آموزشی خالقی توليد شده است. info@khaleghy.com

 توجه

از این‌روست که پروردگار کریم فرمود: اگر کسی به راز و نیاز با من پرداخت و چنان در حال مناجات غرق شد که خواسته‌ی خویش را فراموش کرد، من به او بهتر از آن چیزی را می‌بخشم که او از من می‌خواست.  

دعا را توجه کردن به پروردگار، آمرزش خواستن، حاجت طلبیدن از او و پناه بردن به حرم امن الهی در سختی‌ها و اندوه‌ها معنا کرده‌اند.

 بسیار دیده یا شنیده‌ایم معجزات عجیب و باورنکردنی را که در نتیجه‌ی دعا رخ داده است. بیماری که پزشکان از زنده ماندنش ناامید شده‌اند و با دعا عمری دوباره يافته وافراد ورشکسته‌ای که با دعا به اوج اقتدار بازگشته و چه بسیار گره‌های کوری  که جز با دعا و نیاز بردن به نزد پروردگار متعال، باز نشده‌است. این عجایب، اختصاص به مذهب و مکان خاصی نیز ندارد. همه‌ی انسان‌های این کره‌ی خاکی، در متمدن‌ترین یا بدوی‌ترین شکل زندگی، از گذشته تا آینده، به این گوهر گرانقدر و دست آویز مطمئن، یعنی دعا و توکل به خدا، محتاج هستند و از آن استمداد می‌طلبند.

اما بنده باید بداند که دعوت کردن از چنین بزرگی، آداب و احترام خاصی را می‌طلبد. كه به الفاظی مناسب و شرایط و حالاتی شایسته نیاز دارد تا به بهترین وجه مورد قبول واقع شود. چنان‌که برای دعا کردن، شرایط، اوقات و حتی عبارات خاصی وارد شده، تا این ارتباط عاشقانه‌ی دیدار با محبوب، هر چه با شکوه‌تر و مؤثرتر برقرار گردد.

مثلا در نماز که کامل‌ترین دعا و ارتباطی همه جانبه با خداست، نهایت پاکی و پاکیزگی، آراستگی و وارستگی، فروتنی و شرمندگی و امید و عشق لازم است. همچنین تضرع و زاری از آداب دعاست. اوقات خاصی نیز برای استجابت بهتر دعا مطرح کرده‌اند. از جمله: بعد از نمازهای پنج‌گانه، هنگام نزول رحمت‌های الهی (مثل باران)، هنگام اذان، بین اذان و اقامه، ایام‌الله (روزهایی که یاری خداوند و پیروزی در آنها مشاهده شده)، روزهای جمعه، ایام حج و در کنار کعبه، و هنگام سحرگاهان. چنان‌که حضرت یعقوب به فرزندانش که برای شفاعت و توبه نزد پدر آمده بودند، فرمود: اندکی بعد برای آمرزش شما دعا خواهم کرد. و ایشان در سحرگاه از خداوند برای آنان طلب مغفرت نمود.

دعای عده‌ای نیز برای عده‌ی دیگر حتماً مستجاب خواهد شد. مثل دعای والدین برای فرزندان (حتی اگر پدر و مادر مرده باشند، در کنار قبر آن‌ها دعای فرزند مستجاب می‌شود)، دعای مریض برای عیادت کننده‌اش، دعای انبیاء، ائمه و اولیای الهی و....

همچنین امام صادق (ع) فرمود: دعای خود را در میان دو صلوات بیان کنید. چون صلوات، دعای پذیرفته شده به‌درگاه خداست. خداوند بزرگوارتر از آن است که دعای اول و آخر را قبول کرده و میانه را واگذارد.