سلام خدمت برادران و خواهران ايمانی،
چنانچه تا بهحال، شما مبلغی بابت اين كتاب الكترونيكی آنلاين (برخط) كه حاصل چندين سال تلاش است پرداخت نفرمودهايد، لطفا مبلغ ٢٠٠٠ تومان (دو هزار تومان) بهشماره
٦٠٣٧٧٠١٠٨٥٢٢٦٠٤٨
بانك كشاورزی (شتاب)
بهنام: حبيبالله خالقی كارت به كارت نماييد. در صورت داشتن سؤال بر روی "راهنما" در همين صفحه كليك نماييد.
اين كتاب الكترونيكی آنلاين (برخط) با تمام امكانات و بدون محدوديت حتی قبل از هيچگونه پرداختی هم قابل اجرا است.
التماس دعا
دانلود (پياده سازی)
كتاب الكترونيكی "دعاهای قرآنی" - نسخه يك (گويا) ٢٠١ مگابايت
با قابليت كپی و چاپ صفحههای كتاب
صفحهی يعقوب (ع) - صفحهی يك از يك
اين كتاب الكترونيكی توسط شركت حياط آموزشی خالقی توليد شده است. info@khaleghy.com
پس از اجرای تلاوت آیات، لطفا علامت ضربدر را کلیک نکنید. در عوض دکمه Back را کلیک کنید.
توجه
حضرت یعقوب (ع):
◄یعقوب (ع) فرزند اسحق (ع) و نوهی ابراهیم (ع) است. ایشان پس از اسحق نبی، هدایت كنعانیان را بهعهده گرفت. لقب یعقوب (ع) اسرائیل بود. بنابراین پسران و نسل او را بنی اسرائیل مینامند. یعقوب نبی دوازده پسر داشت كه یوسف و بنیامین از جملهی آنها بودند. ارادهی پروردگار بر این بود كه یوسف جانشین پدر گردد و مقام نبوت به او نیز اعطاء گردد. اما برادران كه بر یوسف حسد بردند، او را به چاه انداخته و سپس بهعنوان برده فروختند. یوسف به مصر برده شد و در آنجا در خانهی عزیز مصر رشد نمود. سالها بعد، یوسف عزیز مصر گشت و با تعبیر خواب شاه و تدابیر خود مصر و سرزمینهای اطراف را از خشكسالی و قحطی نجات داد. چون قحطی در كنعان نیز بیداد میكرد، برادران یوسف جهت خرید گندم به مصر سفر كردند و در آنجا یوسف، برادرانش را شناخت، اما آنها او را نشناختند. پس او بهقدر كافی گندم به ایشان داد و از آنها خواست تا برادر كوچكشان بنیامین را كه با یوسف از یك مادر بودند، به مصر بیاورند. پدر كه پس از ماجرای گم شدن یوسف، رنج بسیار برده و به فرزندانش اعتماد نداشت، ابتدا با رفتن بنیامین به مصر مخالفت نمود. ولی در نهایت بهناچار، بنیامین را همراه برادرانش راهی مصر نمود و این دعا را بدرقه او كرد:
◄پس از افشای راز ستم برادران و توبهی آنها، قوم بنی اسرائیل بههمراه یعقوب (ع) به مصر نقل مكان كردند و تا زمان حضرت موسی (ع) این قوم در مصر ساكن بودند. بسیاری از پیامبران الهی از قوم بنی اسرائیل بودند كه به روایت حضرت محمد (ص)، تعداد آنها ٦٠٠ تن بود و آخرین آنها حضرت عیسی (ع) بود.
..........................